Bu aralar;

Kendimi iyi hissetmiyorum sevgili blog.
Ruhumu birşeyler kemiriyor,can çekişiyor içim.Cümlelerime yazacak kelimeler bulamıyorum..Halimi anlayamıyorum.Hiçbirşey yoktu üstelik ağlamam için.Hiçbir sebep yoktu.Son 5 gündür,durup dururken yaşlar akıyor gözlerimden..Sebebini bilmiyorum,belkide hayat yine oyun oynuyor.Neden peki?Neyse işte..
Artık her sabaha,bugün ne zaman bitecek acaba diye uyanıyorum,içimde çarpışan ölümler var,ölüm duvarları örüyorum durmadan hayatıma..Herşeyin sonunu bekliyorum sebepsizce.Zor,son dakikaları düşünüpte yaşamak istemek çok zor.Kendimi yalnız hissediyorum,üstelik yalnız değilken.Hayatla aramda çok ince bir çizgi var.İp gibi..O ipin üstünde yürüyorum sanki,hayatın ne zaman beni iteceğini merak ederek yaşıyorum,o ipten nereye düşeceğimi bilmeyerek.Yaşıyorum işte..Farklı hayatların,aynı rollerinde oynarak,perdelerin arkasında gizlenmeye çalışarak yaşamak..Hayat böyle birşey işte,nasıl mı?
Her sabaha histerik bir kişilikle uyanıyorum,saatime bakıyorum işte,ne zaman akşam olacak diye beklerken,zaman hiç geçmiyor.Bir rüya gibi işte,öyle bir rüyaki,sen terler içinde kıvranırken,hayat o kadar acımasızki seni bu rüya sandığın şeyden uyandırmıyor.Duygusal reaksiyonlarımda bir yoğunluk,duygularımdan taşıyorlar.Ruhumun kimyasıyla oynamış hayat,durmadan farklı duygu bozuklukları içinde buluyorum kendimi.Zevk alamıyorum hiçbirşeyden,durup dururken gözyaşları akıyor gözlerimden..Napmalıyım?Neden böyle..Yardım edin bana,nefesim bitmeden,umutlarımı yitirmeden,sadece yardım edin bana..Düşünecek,delirecek kadar aklım olmadığı için,yardım edin bana..sadece yardım edin..

5 yorum:

Antik/\cı dedi ki...

biliomusun kımse sana yardım edemes hayat bır nevi dengeszlıkler üserine kurulmus her nekdr muazzam bir denge var deselerde en büyük yalanlardan biri yolda otobüste gösümün değdiği heryerde insanların o asık yüsünü görüyrm cok boucu herkes mtsz olmaya mahkum edilmiş gibi ne yapsak etsek bilemıyrm cıkamıyrm bende işin ıcınden basen mendıl satan bi amcanın basende abla bana bisi al acım derken aldığım nimette bişiler alıp vcdanımı rahatlatyrm belkı hayattaki asalak durumu böle bir nebze gecer dıorum haffletme cabası işte

Aşk ve Zehir dedi ki...

Morfi hayat böyle bişi işte.. yalnız değilsindir ama yalnız hissedersin kendini. dökmek istediğin zaman akmayan o yaşlar istemediğin zamanda sel olur çağlarlar.. klmi zaman 24 saat yetmezken bize, lşte tamda bu zamanlarda saniyeler dokunur kanına adamın!.. sınıyor Morfi sınıyor. hani lnanmadığımız tanrı varya arada blze varlığını hissettirmeye çalışıyır, onun bunu hissetmesine yol açma, sakın! birde sanrum ben yazarak hissettirmeye çalışıyorum, varlığ05;mı..

TuLûAt dedi ki...

"ve ben ölüme ulaşana dek yüzeceğim.." yanlış bir cümle, ya da eksik.. Şöyle olabilir: "ve ben sahile ulaşana dek yüzeceğim..". Buradaki "sahil" tabi ki ölüm de olabilir ama bilinçli bir seçim değil gibi görünüyor. Eğer doğru seçimin bu olsaydı, şimdiye ulaşmış olurdun. O yürek nerde? Sahile ulaşmak daha az cesaret ister.

mika dedi ki...

''anima o kadar mutluyum ki''

bunu dinle senin gibi oluorum bende bazen terapi uyguluorum müzikle ve kendimi daha az dinleyerek...

herkese oluo sana olan mutsuzluğu,ezikliği,hiçliği insan kendine yakıştırıo çoğunlukla...ama inanki hepimizin içinde bu yanlar var.kahkaha atanlarada aldanma hiç, bazen çığlıkları bastırmak için atılır o büyük kahkahalar...bide unutma ne kadar mutsuzssan o kadar küçük şeylerle mutlu olablirsin çok şey beklemessin yani hayattan ve bi kinder süpriz bile mutlu edebilir seni...

düştüğün kadar çıkarsın,her mutsuzluğun ardından da mutluluk gelir daima...

gülümsemeye çalış ve sabah kalkar kalkmaz bütün pozitif enerjini yolla günaydın diyerek başla güne herşey yoluna giricek..

hemera-nyks dedi ki...

bazen banada olur nefes alamam.. yeni bi güne dahi başlamak istemem.. hep karanlık olsun isterim herkesten herşeyden uzak varlığımı kimse bilmesin.. ama biraz olsun baş etmeyi öğrendim sanırım.. olumsuzlukları düşünmemek başta geliyor zaten böyle durumlarda.. tamamen geçiyor demiyorum ama en azından ruhun karamsarlıktan biraz olsun kaçıyor.. gözyaşlarına aldırma onları ne kadar ciddiye alırsan o kadar tutsak ederler seni varlıklarına ..

Yorum Gönder