Hoşçakalın..

Blogu 1-2 gün içerisinde kapıyorum.
Yazılarımı okuyan,düşüncelerimi,duygularımı paylaşan,blogu takip eden herkese çok teşekkür ederim.
Burda bişeyler yazmak,paylaşmak,özgüven kazanmak çok güzeldi.Çok şeyde kazandım bu sitede sanırım,hiç kimseyi tanımasam bile..
Sizin kaleminize kuvvet,ben artık yokum arkadaşlar,kendinize çok iyi bakın,kaleminizi elinizden eksik etmeyin,bende öyle yapıcam..
Belki herkesçe basit bulunan şu durum: ( yazıların çalınması ) çoğu blogger takmasada,açıkcası ben böyle şeylere gelemiyorum sanırım,burda yazılan yazıların,sahte duygularla başka yerlerde,başka insanlarla paylaşılmasına alışamadım.. Neyse,herkes kendine iyi baksın :)

      
           Morpheus-Ezgi.

11 yorum:

Aşk ve Zehir dedi ki...

Morpheus, biryerlerde yazarsan haberim olsun ltf. sende kendine iyi bak ltf. :) hoşça kal...

Zeugma dedi ki...

Kapatmasaydın :(
Benim de çok yazı ve şiirim (ç)alındı..
Bu sebep olmasın bence..Biraz ara ver sadece..
Sevgiler...

Antik/\cı dedi ki...

:S yasılarını sewıodum calınan birtek yasıların olsun be nese güle güle osaman

Syhn dedi ki...

iyi düşün sonra arşivine yazık olur..

Harika dedi ki...

bence bunu önlemek için yazmaya devam etmelisin. böylece herkes ezberlemeli bu kelimelerin kimin kaleminden çıktığını. çünkü soysuz insanlarla başa çıkmanın yolu, yürüdüğün yoldaki mücadele ile belirlenir ve elbette anlam kazanır... yine de senin tercihin, sevdim karaladıklarını.

KelebekAtölyesi dedi ki...

Bence vazgeçmeyin! Burdan devam edin ve çalanlara inat sizinle birlikte hepberaber ses çıkaralım.
Bir blogun kapanması bana hüzünlü geliyor ,birbirimizi tanımıyorum fakat sözcüklerin paylaşımı bizi güçlediriyor ,çoğu zaman okuduklarımıza yorum yzmasak da en ufak bir cümle bile çoğumuzun yaşamına olumlu etki sağlıyor.İşte bu yüzden bence vazgeçmeyin.
sevgiler

Sade dedi ki...

bir şekilde ulaşılır olsan..

leithygurumi dedi ki...

bak bu blogu kapama sana ufak bi yardımım dokunsun isterim yazılarını kopyalanmaz yapalım bi kaç kodla hem de benim bloga bak istersen yazılarım kopyalanmıyor en fazla readerdan kopyalarlar onu da akıllarına zor getirirler.

pi dedi ki...

üzücü.

Adsız dedi ki...

karar senin tabiki ama bence de kapatmamalısın

iklim dedi ki...

merhabalar,blogu kapatmamanıza sevındım.su hırsızları deşifre edelim.olsun bitsin.zalime ses etmeyen,zalimin kendisidir.bilmiyorum belki benim de yazılarımı calmıstır bırısı yada bırıleri .yakalarsam blog blog gezer ilan ederim cümle aleme.sevgiler

Yorum Gönder